Mina sidor

Sommarjobba med vatten och avlopp

Affärsområdet Vattentjänster levererar sex miljoner kvadratmeter, vatten till Borlängeborna varje år, genom 61 mil av vattenledningar och 125 pumpstationer. Vi vågar påstå att alla Borlängebor kommer i kontakt med verksamheten genom att dricka vattnet i kranen eller ha möjligheten att använda toalett.

Affärsområdet driver och har ansvar även för två reningsverk i kommunen. Det största reningsverket finns i Fagersta by och renar avloppsvatten från Borlänges tätort. Det mindre reningsverket finns i Idkerberget och hanterar avloppsvattnet från samma ort och Tuna Hästberg.

Sommarjobba på reningsverket

Som sommarjobbare inom Vattentjänster utgår du ifrån reningsverket i Fagersta by. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Underhållsarbete vid reningsverk och pumpstationer
  • Grästrimning
  • Vissa administrativa uppgifter

Till sommarjobbet söker vi dig som är noggrann och ansvarsfull. Du är samarbetsvillig och tycker om att ha flexibla arbetsuppgifter.

Tänk på att du måste har körkort för personbil (behörighet B).

Arbetsperiod

Enligt överenskommelse med verksamheten.

Arbetstider på reningsverket

Du arbetar åtta timmar varje måndag till fredag.

Ansök senast den 24 mars 2024

Skicka in din ansökan som sommarjobbare senast söndagen den 24 mars. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon. Om du inte går vidare får du besked om det via e-post.

Skicka in ansökan till sommarjobbet Länk till annan webbplats.