Sommarjobba inom stadsmiljö

Borlänge Energis affärsområde Stadsmiljö har i uppdrag av Borlänge kommun att ta hand om gator, parker, torg och andra naturområden som exempelvis naturreservat. Den praktiska skötseln av Borlänges natur och stadsmiljö utförs av anställda hos Borlänge Energi och inhyrda företag.

Varje år snöröjer affärsområdet 15 mil gång- och cykelväg och 35 mil bilväg. De besiktar och underhåller 44 broar, 17 000 gatubelysningsstolpar och 41 cirkulationsplatser. Personalen på stadsmiljö planterar även blommor till offentliga blomlådor, rensar ogräs och invasiva arter.

Sommarjobba på Stadsmiljö och parkdrift

Som sommarjobbare är din arbetsuppgift att rensa naturområden från invasiva arter och ogräs. Arbetet kommer att ske utomhus.

Vi söker dig som tycker om att vara utomhus, är serviceinriktad och uppskattar att arbeta tillsammans i team. Vi ser gärna att du är intresserad av natur och miljö.

Vilka kan ansöka till sommarjobbet?

Du som är född åren 2006, 2007, 2008 eller är över 18 år gammal. Har du fyllt arton år måste du ha körkort för personbil (behörighet B) för att kunna sommarjobba inom parkdrift.

Arbetsperiod

Arbetsperiod ett:

  • Från och med måndagen den 8 juli till och med fredagen den 26 juli.

Arbetsperiod två:

  • Från och med måndagen den 29 juli till och med fredagen den 16 augusti.

Arbetstider på Stadsmiljö

Du arbetar sex timmar per arbetspass, måndag till fredag.

Ansök senast den 24 mars 2024

Skicka in din ansökan som sommarjobbare senast söndagen den 24 mars. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon. Om du inte går vidare får du besked om det via e-post.

Skicka in ansökan till sommarjobbet Länk till annan webbplats.