Mina sidor

Sommarjobba inom elnät och stadsnät

Borlänge Energis stadsnät och elnät är ett affärsområde som erbjuder fiber- och elnät till Borlänge kommun.

Affärsområdet Elnät har cirka 30 000 kunder och arbetar med att förse Borlängeborna med el dygnet runt, 365 dagar om året. Affärsområdets största prioritet är att leverera och underhålla ett driftsäkert elnät. Stadsnät är ett affärsområde som ser till att Borlängeborna kan ha snabb och driftsäker internetuppkoppling genom fiber. Idag har mer än 97 % av Borlängeborna tillgång till fiber med minst 1 gigabyte. .

Sommarjobb på Elnät och Stadsnät

Som sommarjobbare på affärsområdet Elnät och Stadsnät kommer dina arbetsuppgifter bestå av att röja gräs, sly och andra hinder runt våra nätstationer. Arbetet kommer att ske utomhus.

Vi söker dig som tycker om att vara utomhus, är serviceinriktad och kan ta eget ansvar. Vi ser gärna att du är intresserad av nätteknik och utomhusarbete. Det är en merit om du har tidigare yrkeserfarenhet inom området.

Tänk på att du måste har körkort för personbil (behörighet B).

Arbetsperiod

Enligt överenskommelse med verksamheten.

Arbetstider

Du arbetar åtta timmar varje måndag till fredag.

Ansök senast den 24 mars 2024

Skicka in din ansökan som senast söndagen den 24 mars. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon. Om du inte går vidare får du besked om det via e-post.

Skicka in ansökan till sommarjobbet Länk till annan webbplats.