Sommarjobb med avfall och återvinning

Borlänge Energis mest kända affärsområde är troligtvis Återvinning. De flesta Borlängebor kommer i kontakt med verksamheten genom att använda eller köpa olika avfallstjänster. Det kan exempelvis vara villakunder som har sophämtning, eller kunder som återvinner och återbrukar avfall på återvinningscentralen.

Affärsområdet är en viktig spelare i ett hållbart samhälle. Verksamheten har höga mål och styrs bland annat av en kretsloppsplan och avfallsföreskrifter.

Sommarjobba på Fågelmyra

Som sommarjobbare arbetar du på Fågelmyra återvinningscentral. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Hjälpa kunder att sortera sitt avfall rätt
  • Städa och hålla anläggningen i bra skick
  • Hjälpa till vid med i fordonsvågen

Till Fågelmyra återvinningscentral söker vi dig som är noggrann, ansvarsfull och är intresserad av mötet med människor. Du är tycker om att arbeta med service, är flexibel och samarbetsvillig. Vi ser gärna att du intresserad eller har erfarenhet av avfall, återbruk och återvinning.

Tänk på att du måste har körkort för personbil (behörighet B) för att kunna arbeta på Fågelmyra.

Arbetsperiod

Från och med måndagen den 17 juni till och med söndagen den 18 augusti eller enligt överenskommelse.

Arbetstider på Fågelmyra

Du arbetar åtta timmar varje arbetspass och kan schemaläggas under veckans alla dagar. Arbete på helger och kvällar kan förekomma.

Ansök senast den 24 mars 2024

Skicka in din ansökan som sommarjobbare senast söndagen den 24 mars. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon. Om du inte går vidare får du besked om det via e-post.

Skicka in ansökan till sommarjobbet Länk till annan webbplats.