Sommarjobba på 2047 Science center

Borlänge Energi är samarbetspartner till kunskapsarenan 2047 Science center. Tillsammans gör vi flera insatser för att lära barn och ungdomar om teknik och miljö. Vår elbilspark Eldorado är en del av kunskapsarenan där barn får lära sig mer om förnybar energi och vägmärken genom att köra elbil i en spännande miljö.

På Borlänge Energi är det stödfunktionen Marknad som har ansvar för samarbetet med 2047 Science center. Marknad har ett brett ansvarsområde och har bland annat ansvar för Borlänge Energis kundrelationer, kommunikation och marknadsföring men även för elhandel och produkter för energitjänster, exempelvis laddboxar.

Sommarjobba i elbilsparken Eldorado

Som sommarjobbare i elbilsparken Eldorado hjälper du barn och deras föräldrar att få en bra upplevelse. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Ta emot barn och föräldrar i elbilsparken
  • Hjälpa till med elbilar
  • Hålla ordning i parken
  • Berätta om trafikregler i elbilsparken

För att passa i rollen tror vi att du är social och tycker om att möta barn med olika behov. Du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med andra människor. Vi ser gärna att du är intresserad av naturvetenskap och att ta hand om barn.

Vilka kan ansöka till sommarjobbet?

Du som är född åren 2006, 2007, 2008 eller är över 18 år gammal.

Arbetsperiod

Arbetsperiod ett:

  • Från och med måndagen den 24 juni till och med lördagen den 20 juli.

Arbetsperiod två:

  • Från och med måndagen den 22 juli till och med fredagen den 16 augusti.

Obligatorisk introduktion

Oavsett vilken arbetsperiod som du vill arbeta så behöver du vara med på en obligatorisk introduktion som pågår från och med måndagen den 17 juni till och med torsdagen den 20 juni.

Arbetstider på Eldorado

Du arbetar sex timmar varje arbetspass och kan schemaläggas från måndag till lördag.

Ansök senast den 24 mars 2024

Skicka in din ansökan som sommarjobbare senast söndagen den 24 mars. Om du blir aktuell för sommarjobb kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon. Om du inte går vidare får du besked om det via e-post.

Skicka in ansökan till sommarjobbet Länk till annan webbplats.