Mina sidor

Publicerad:

Nytt år tillsammans med Alive

I sommar återvänder Borlänge Energi till Alive festival för att träffa festivalbesökare och jobba för en mer hållbar festival.

Den 4 till 6 juli kommer Borlänge fyllas med glada festivalbesökare, och det vill vi självklart vara en del av. Därför kan vi glatt meddela att Borlänge Energi för andra året i rad går in som partner till Alive festival. Tillsammans ska vi skapa härlig och hållbar festivalstämning.

Hållbart festivaldeltagande

Syftet med vårt deltagande på festivalen är att tillsammans med Alive och festivalbesökarna arbeta med både ekologisk och social hållbarhet. Detta kommer vi göra genom att skapa en trygg plats för besökarna, där vi kan mötas och skapa en trevlig stämning. Hållbarhetsarbetet innefattar även att stötta Alive att göra hållbara val, framför allt inom avfall och återvinning.

Vårt återbrukade tält blir återigen en trygg plats för besökarna

Lika som förra året kommer vi ha ett tält på plats som till stor del är byggd av återbrukat material och som ska fungera som en trygg plats för festivalbesökarna. I tältet kan besökarna slå sig ner i en skön återbrukad soffa för att vila benen och umgås, ladda sin mobiltelefon eller få ett glas vatten. Förra året var även våra gnuggis-tatueringar och vår Clothes swap populära aktiviteter.

Läs mer om vårt deltagande under 2023.

Vi ser fram emot att träffa alla härliga festivalbesökare i år igen! Mer info om vårt samarbete med Alive kommer löpande.