Publicerad

Nu lanserar vi vårt nya elavtal Borlängepriset Aktiv!

Nu öppnar vi våra elavtal för kunder utanför Borlänge och i samband med det lanserar vi även vårt nya avtal Borlängepriset Aktiv!

Från och med den 1 maj öppnar vi upp våra elavtal för kunder utanför Borlänge som under en tid varit stängda för att värna om våra befintliga kunder. Samtidigt passar vi på att lansera vårt nya avtal Borlängepriset Aktiv!

Det nya elavtalet utgår ifrån vårt avtal Borlängepriset och ger dig möjlighet att påverka ditt elpris genom att förbruka elen när den är som billigast, till exempel under natten. Avtalet går att teckna för både nya och befintliga kunder.

Så här fungerar Borlängepriset Aktiv

Borlängepriset Aktiv har samma grundpris per kWh som det vanliga Borlängepriset, som vanligtvis justeras några gånger per år. Med det nya avtalet Borlängepriset Aktiv kan du påverka din elkostnad positivt eller negativt om du förbrukar din el under tider där elpriset är högre eller lägre än grundpriset.

Varför ska jag välja Borlängepriset Aktiv?

  • Du får ett stabilt och konkurrenskraftigt grundpris.
  • Du kan påverka elpriset genom ditt förbrukningsmönster.
  • Du hjälper samhället i stort genom att styra din förbrukning till när elnätet är mindre belastat.

Enkelt sammanfattat så är Borlängepriset Aktiv stabilt i grunden och ger dig samtidigt möjlighet att påverka din elkostnad genom ditt förbrukningsmönster.

Avtalet Borlängepriset Aktiv kan tecknas med startdatum tidigast den 1 maj. Du som inte är elhandelskund hos oss idag måste teckna avtal minst 14 dagar innan önskat startdatum, så teckna redan idag!