Mina sidor

Publicerad:

Dags att söka sponsring från Borlänge Energi

Nu går det att söka ekonomisk sponsring från Borlänge Energi. Lämna din ansökan senast den 20 mars!

Vill din förening söka ekonomisk sponsring för att bli mer hållbar? I år fokuserar vi på social hållbarhet genom #snackapsykiskohälsa. Via vårt sponsringsprogram ”Maxar Kraften” vill vi hjälpa dig som jobbar för ett bättre Borlänge.

Välkommen med er ansökan senast den 20 mars!

Läs mer och lämna din ansökan här.

Årets Tema - "Snacka Psykisk Ohälsa"

Målet med sponsringssamarbetet är att förmedla budskap genom olika teman. Temat för 2023 är "Snacka psykisk ohälsa", en kampanj som tagists fram av Riksförbundet för Social och Mental Hälsa (RSMH).

Idag är psykisk ohälsa en av våra största folkhälsoutmaningar och forskare menar att varannan svensk någon gång i livet kommer att drabbas. Tyvärr är det många som inte vågar prata öppet om sina svårigheter och upplever att psykisk ohälsa forfarande är tabubelagt. Syftet med kampanjen är därför att arbeta för ett samhälle där man med samma lätthet som vi pratar om snuva, kan prata om ångest, utmattning eller annat.

Vi uppmuntrar alla föreningar att uppmärksamma kampanjen samt läsa mer på RSMH:s hemsida Länk till annan webbplats.. Där finns det informerande filmer, foldrar att ladda ner och annat bra material.