Publicerad

Karolina Arevång Højsgaard blir ny vice vd

Med stor erfarenhet och bred kompetens kliver Karolina in i rollen som vice vd när Anders Goop som funnits på posten nu går i pension.

Karolina startade sin resa på företaget för 22 år sedan som ekonomicontroller och har sedan dess haft flera olika befattningar så som redovisningschef, affärsstödschef, tillfällig HR-chef och sedan omorganisationen i september ekonomichef.

– Det känns både kul och spännande med den nya rollen! Jag tycker det känns inspirerande att få arbeta med de företagsövergripande frågorna utöver mitt arbete som ekonomichef, säger Karolina. Jag känner att det finns ett stort engagemang och driv inom företaget och är stolt över att vara med om att göra ett redan bra Borlänge Energi ännu bättre för våra kunder och medarbetare.

– Jag har stort förtroende för Karolina som har bred kompetens. Hon har också en lång erfarenhet av Borlänge Energi och kan bidra med mycket kunskap om verksamheten, säger Mats-Erik Olofsson, vd för Borlänge Energi. Det känns helt rätt med Karolina i rollen som vice vd. Ekonomistyrning som ligger i Karolinas kompetens är en viktig del av ledningens arbete i bolaget.

Karolina träder in i den nya rollen den 1 februari.