Mina sidor

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här har du mängder med möjligheter att göra skillnad både i världen och i vardagen. Engagemanget i bolaget är stort och möjligheterna många.

Att jobba på Borlänge Energi är i alla avseenden en meningsfull sysselsättning. Vårt uppdrag är att skapa en bekväm och funktionell vardag för Borlängeborna.

Vi jobbar bland annat med avfallshantering, fjärrvärme, el, stadsmiljön, stadsnät, vatten och avlopp, elnät och energitjänster.

Vi är ett kommunalt bolag vilket innebär att vi har skyldigheter och rättigheter som finns skrivna i kommunallagen.

Arbetsmiljön är viktig på Borlänge Energi. Vi prioriterar arbetet med att skapa en god systematisk arbetsmiljö- förebyggande, tekniskt, praktiskt och socialt.

Miljöfrågan i ett bredare perspektiv är också alltid i fokus vilket påverkar din vardag på Borlänge Energi. Här finns mycket att göra – och du kan med rätta säga att du aktivt är med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Lediga tjänster


Vad händer när jag skickat in en ansökan?

  • Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.
  • När ansökningstiden gått ut kallar vi ett antal personer till intervju.
  • Du som blir kallad till intervju får träffa vår HR-handläggare och den person som kommer att bli din chef om du blir anställd hos oss samt eventuellt någon från arbetsgruppen.
  • Erbjudande om anställning.
  • Om du blir erbjuden tjänsten kommer vi att kalla dig till drogtest hos företagshälsovården. Enligt vår policy för skadligt bruk drogtestas all nyanställd personal. Om provsvaret är positivt, det vill säga visar spår av narkotika, sker ingen anställning.
  • Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Till dig som har skyddad identitet

Skicka in din ansökan via post om du lever med skyddade personuppgifter. Kontakta HR om information om hur du går tillväga.