Borlänge kommuns logotyp

Hälsa och livsglädje för hela slanten

Vi söker nya, goda och roliga idéer som bidrar till Borlängebornas hälsa och livsglädje och som kan genomföras även under en pandemi.

Tillsammans med er vill vi flytta fokus från det som blev inställt eller uppskjutet till det som kan bli av.

Idéerna finns, det vet vi! Blanda nu er kreativa sida med proffskunskapen ni har om just er verksamhet och sök pengar för att förverkliga något som främjar engagemang och kamratskap. Självklart under förutsättning att det går att genomföra tryggt och säkert.

Initiativtagare till det vi kallar ”Hälsa och livsglädje för hela slanten” är Borlänge Energi och Fastighets AB Hushagen.

Tack till alla er som sökt!

Ansökningsperioden var öppen fram till den 14 februari. En jury kommer nu att titta på alla ansökningar och höra av sig till de föreningar som blivit tilldelade en summa.

Förbindelser

I samband med aktivitetens genomförande förväntar sig Borlänge Energi och Fastighets AB Hushagen att få vara med som avsändare och att aktiviteten sprids i föreningens marknadsföringskanaler så som webbplatser, sociala medier, nyhetsbrev och/eller annonser.

Uppföljning

Skriftlig rapport från föreningen ska lämnas med uppföljning och foton senast 31 oktober. Om insatsen inte är genomförd blir föreningen återbetalningsskyldig.

Senast uppdaterad:

Telefon: 0243-730 00
E-post: kund@borlange-energi.se
Adress: Borlänge Energi Nygårdsvägen 9 781 70 Borlänge
Intranät

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra för dig. Läs mer om cookies här