Mina sidor

Husakuten

Vår jourtjänst där du som villaägare kan ansluta dig för att få akut hjälp med praktiska ting som rör ditt hus – på tider då det annars kan vara svårt att hitta hantverkare som kan rycka ut.

Felen kan exempelvis vara elfel, dörr i baklås, stopp i avlopp, vattenläcka, trasigt fönster eller värmeproblem. Om olyckan skulle vara framme och vattnet börjar läcka mitt i natten kan det vara skönt att veta att det finns ett journummer där man svarar och rycker ut dygnet runt.

Kostnaden är 40 kr/månad och samdebiteras på din vanliga faktura.

Vid kontakt med Husakuten beträffande akuta problem är målet att du som medlem skall erhålla kontakt inom tre timmar med en av våra entreprenörer för vidare hantering.

Vid utryckning betalar du som medlem den faktiska timkostnaden för den hantverkare som kommer hem till dig. Husakuten står för utryckningskostnaden som för närvarande är 1 750 kr/utryckning.

Du som har Husakuten kan ringa till oss på 0243-730 00 vid akuta problem dygnet runt.

Du som har fjärrvärme - titta också på: Varm Villa
Vår tjänst Varm villa vänder sig till dig som bor i hus med fjärrvärme och som vill känna dig trygg med att din anläggning fungerar i alla lägen. Pris 100 kr/mån.
Kombinationen Husakuten och VarmVilla kanske är något för dig?

Beställ Husakuten

De personuppgifter som du lämnar i det här formuläret används enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen/GDPR (EU 2016/679) för att kunna slutföra denna beställning. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här, Riktlinjer för personuppgiftsbehandling Pdf, 68.5 kB.

Beställa Husakuten * (obligatorisk)
Beställa Husakuten

Personuppgifter
Personuppgifter