Borlänge kommun

Driftinformation och avbrott

Här får du information om avbrott i vår leverans av el, fjärrvärme, fjärrkyla, sophämtning, stadsnät, vatten & avlopp och om det är problem att nå kundservice.

Aktuella och planerade driftstörningar

Här visas en lista med alla driftstörningar utom el. Elnätsstörningar ser du via kartan längre ner på sidan eller klicka här. Driftinformation el

 • Vi stänger av värme och varmvatten
  Fjärrvärme
  Vi stänger av värme och varmvatten för fastigheter på Bältargatan, Förargatan, Konstmästargatan och Sockenvägen på grund av ett underhållsarbete.Kallvatten fungerar som vanligt. Arbetet beräknas pågå i högst 4 timmar.
  Arbetet påbörjas tisdag 22 juni kl. 08:00.

 • Vi stänger av värme och varmvatten
  Fjärrvärme
  Vi stänger av värme och varmvatten för fastigheter på Hejargatan och Smidesgatan på grund av ett underhållsarbete.Kallvatten fungerar som vanligt. Arbetet beräknas pågå i högst 8 timmar.
  Arbetet påbörjas torsdag 24 juni kl. 08:00.

 • Begränsad ärendehantering
  Kundservice
  Idag måndag 21/6 kommer vi ej kunna ta emot ärenden gällande faktura, flytt och avtal. Detta på grund av en systemuppdatering.Du når oss som vanligt via chatt och mejl under tiden.

Elavbrott

Kartan visar endast driftstörningar på elnätet, aktuella och åtgärdade.

Röd knappnålPågående avbrott
Grön knappnålÅtgärdade avbrott
Laddar...

Aktuella driftstörningar och planerade avbrott visas på kartan i 48 timmar. Klicka på nålen för detaljer. Ser du inget på kartan, zooma ut för att få bättre överblick.

De flesta strömavbrott visas på kartan, men det finns ingen garanti för att alla aktuella strömavbrott visas.