Mina sidor

Driftinformation och avbrott

Här får du information om avbrott i vår leverans av el, fjärrvärme, fjärrkyla, sophämtning, stadsnät, vatten & avlopp och om det är problem att nå kundservice.

Upplever du störningar i dina tjänster i stadsnätet (så som Bredband, TV eller telefoni)? Felanmäl hos din tjänsteleverantör. Här finns kontaktuppgifter Länk till annan webbplats.

Information kring snöröjning och halkbekämpning uppdateras löpande i Snödagboken.

Aktuella och planerade driftstörningar

Här visas en lista med alla driftstörningar utom el. Elnätsstörningar ser du via kartan längre ner på sidan eller klicka här. Driftinformation el

 • Vi stänger av vattnet 24-02-27 Skräddarbacken kl.12:30
  Vatten och avlopp
  Vi kommer att stänga av vatten till fastigheter på Enstigen nr 2 - 3, Mats knuts väg nr 29 - 50 & Skogfrustigen 45 - 47 pga. underhållsarbete.Arbetet beräknas ta 2 timmar.Missfärgat vatten kan uppstå men det är inte farligt att dricka. Missfärgningarna orsakas av att beläggningar av järn och mangan i ledningarna frigörs. För att få bort missfärgningarna så spola i kranarna tills vattnet är klartVid frågor kontakta kundservice 0243-73000
 • Slut på sand i upplaget bakom Biltema. 2024-02-27
  Stadsmiljö
  Vi har slut på sand i upplaget bakom biltema. Vi kommer att fylla på under förmiddagen idag 2024-02-27.
 • Forshuvudbron stängd för trafik
  Kommunen beslutade tidigare att stänga Forshuvudbron för all trafik förutom gång- och cykeltrafik samt moped klass 2. Bron stängdes av säkerhetsskäl av från och med den 7 november.

Elavbrott

Kartan visar endast driftstörningar på elnätet, aktuella och åtgärdade.