Mina sidor

Laddlösningar för företag

Genom att erbjuda laddplatser som en tjänst till era anställda, besökare och kunder förenklar ni deras vardag samtidigt som ni är med och bidrar till omställningen till förnybara bränslen och ett hållbarare Borlänge.

Vi förstår att varje företag har unika behov och möjligheter och vill hitta en hållbar lösning för hur företagets fordonsytor ska fungera i framtiden. Vi gör alltid ett platsbesök, lämnar en kostnadsfri offert, tar hand om hela laddinfrastrukturen och dessutom kan vi hjälpa till med koppling till vårt laddnätverk med administration kring betallösningar.

Skräddarsydd laddlösning

Vi levererar alltid en skräddarsydd lösning utifrån förutsättningarna för din fastighet och parkeringsyta. Hos oss ingår det alltid:

Säker laddning med CE-märkte Garo Entity Pro

Kostnadsfritt serviceavtal i tolv månader

Komplett installation och drifttagning

Om Laddboxen Garo Entity Pro

Laddboxen Garo Entity Pro är en av de säkraste laddboxarna på marknaden. Den uppfyller all standard enligt elsäkerhetsverkets säkerhetskrav, den är CE-märkt samt har inbyggd jordfelsbrytare med testknapp. Läs mer om laddboxen på Garos Webbplats. Länk till annan webbplats.

Få en kostnadsfri offert och platsbesök

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig att räkna på en lösning som passar era behov med eller utan bidrag från Naturvårdsverket.

Har du frågor om laddlösningar?

Kontakta oss om du har några frågor om lösningar för elbilar. Vi hjälper dig att hitta lösningen för just din verksamhet.

Erik Lundin

Energikoordinator

0243-730 00

erik.lundin@borlange-energi.se