Mina sidor

Laddlösningar för BRF

Genom att installera laddplatser för era boende förenklar ni deras vardag samtidigt som ni är med och bidrar till omställningen till förnybara bränslen och ett hållbarare Borlänge.

Förutom att laddstolpar underlättar för boende och besökare i en bostadsrättsförening eller samfällighet så blir en BRF som erbjuder elbilsladdning mer attraktiv för potentiella lägenhetsköpare eftersom efterfrågan på laddningsmöjligheter för elbilar ständigt ökar.

Vi förstår att varje bostadsrättsförening har unika behov och möjligheter. Tillsammans hittar vi en hållbar lösning för hur föreningens fordons-ytor ska fungera i framtiden. Oavsett om det behövs ett fåtal eller flera laddplatser så skräddarsyr vi en lösning.

Vi gör ett platsbesök, lämnar en kostnadsfri offert, tar hand om hela laddinfrastrukturen och dessutom kan vi hjälpa till med koppling till vårt laddnätverk med administration kring betalösningar.

Skräddarsydd laddlösning

Vi levererar alltid en skräddarsydd lösning utifrån förutsättningarna för din fastighet och parkeringsyta. Hos oss ingår det alltid:

Säker laddning med CE-märkta Garo Entity Pro

Kostnadsfritt serviceavtal i tolv månader

Komplett installation och drifttagning

Om Laddboxen Garo Entity Pro

Laddboxen Garo Entity Pro är en av de säkraste laddboxarna på marknaden. Den uppfyller all standard enligt elsäkerhetsverkets säkerhetskrav, den är CE-märkt samt har inbyggd jordfelsbrytare med testknapp. Läs mer om laddboxen på Garos Webbplats. Länk till annan webbplats.

Få en kostnadsfri offert och platsbesök

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig att räkna på en lösning som passar era behov med eller utan bidrag från Naturvårdsverket.

Har du frågor om laddlösningar?

Kontakta oss om du har några frågor om lösningar för elbilar. Vi hjälper dig att hitta lösningen för just din verksamhet.

Erik Lundin

Energikoordinator

0243-730 00

erik.lundin@borlange-energi.se