Mina sidor
Villa med fjärrvärme

Koppla av med tjänsten VarmVilla

Vår tjänst VarmVilla vänder sig till dig som bor i hus med fjärrvärme och som vill känna dig trygg med att din anläggning fungerar i alla lägen.

Startbesök - vi kommer hem till dig!

När du väljer att teckna ett avtal kommer vi hem till dig för en total genomgång av din fjärrvärmecentral, ”Hälsokontrollen” görs för att både du och våra fjärrvärmetekniker ska få en uppfattning om skicket på din anläggning.

Fjärrvärmeväxlaren

För att kunna garantera dig rätt hjälp och att reservdelar ska finnas tillgängliga sätter vi en begränsning på att din fjärrvärmeväxlare måste vara av fabrikat Redan och tillverkad år 1997 eller senare, samt att reservdelar måste finnas tillgängliga på marknaden.

Du når oss dygnet runt – året om

Om ett fel uppstår i din fjärrvärmecentral ringer du 0243-730 00 dygnet runt. För rådgivning gäller samma telefonnummer, men då under ordinarie arbetstid (07.30-16.00).

Kostnadsfri reparatör under dagtid

När det uppstår ett fel under ordinarie arbetstid (07.30-16.00) skickar vi en kostnadsfri reparatör. Du betalar materialkostnad men till ett rabatterat pris. Behöver du hjälp efter ordinarie arbetstid är kostnaden 1000 kr/timme* och en utryckningskostnad på 1000 kr* inkl. moms tillkommer.

Självriskeliminering

I avtalet ingår en försäkring för reducering av självrisk upp till 5000 kronor per skadetillfälle och kund. Villkoret för att få självriskeliminering är att den uppkomna skadan måste vara ersättningsbar och utbetald egendomsskada enligt kundens villaförsäkringsvillkor.

Tillval - Ngenic Smart Termostat

Ställ in önskad temperatur i appen så styr den smarta termostaten uppvärmningen automatiskt med hänsyn till bland annat utetemperatur, inomhustemperatur och solinstrålning. Det spar energi och ger en jämnare inomhustemperatur!

Du får all information du behöver för att komma igång med systemet som består av en innegivare, en utegivare, en styrdosa och så en app.
Pris: 69 kr/mån + startavgift 675 kr

OBS: Just nu har vi cirka 2-3 månaders väntetid på Ngenic Smart Termostat på grund av komponentbrist.


Tjänsten VarmVilla kostar 100 kr/månad inkl. moms och fakturering sker på din ordinarie faktura.

Beställ VarmVilla

De personuppgifter som du lämnar i det här formuläret används enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen/GDPR (EU 2016/679) för att kunna slutföra denna beställning. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här, Riktlinjer för personuppgiftsbehandling Pdf, 68.5 kB.

Jag vill beställa
Jag vill beställa

Möjliga tillval
Möjliga tillval

Jag har tagit del av de allmänna avtalsvillkoren * (obligatorisk)
Jag har tagit del av de allmänna avtalsvillkoren

Personuppgifter
Personuppgifter