Mina sidor

Elinstallationer för Borlänge Energi Elnät

Du som elinstallatör och viktig samarbetspartner hjälper våra kunder när de vill ansluta sig till elnätet eller när de vill beställa andra arbeten som påverkar det.

För att kunden ska få bästa möjliga service är det viktigt att vårt samarbete fungerar så smidigt som möjligt. Därför har vi tagit fram den här informationen, där du som är elinstallatör kan läsa om våra installationsregler och om hur vi arbetar.

Våra installationsregler för lågspänningsanläggningar är ett komplement och förtydligande av de bestämmelser och riktlinjer som bygger på Starkströmsförordningen, SFS 2007:215 och Svensk Standard, vilka är grunden till det branschgemensamma regelverket.

Dokument för nedladdning

Installationsregler Borlänge Energi Elnät Pdf, 1.2 MB.

Undrar kunden över något?

Be dem kontakta oss via kundservice: 0243-73 000 eller kund@borlange-energi.se.

Kontaktytan Föranmälan.nu

För att förenkla vårt samarbete har vi tjänsten föranmälan.nu Länk till annan webbplats., där kan du som elinstallatör registrera dig gratis och hantera alla ärenden. Där kan du föranmäla och göra en färdiganmälan av dina arbeten och se status på pågående ärenden. Du är välkommen att kontakta oss om du inte hittar svaret på dina frågor i våra installationsregler.

AMI Installatör kan du beställa hos
Elförlaget www.elforlaget.se Länk till annan webbplats.