El från Dalarna

Vi tycker att det är viktigt att stötta lokal produktion av el. Men det stannar inte där. Vi vill också kunna erbjuda våra kunder el ifrån Dalarna. All el som vi levererar kommer ifrån förnybara källor så som vind, vatten och biobränsle.

Elen som produceras lokalt tillverkas i vattenkraftstationer som finns i Borlänge och Säter. Genom att köpa lokalproducerad el värnar du inte bara om din närmiljö. Du hjälper också till att minimera elförluster vilket ger en effektivare eldistribution.

All el som vi levererar kommer ifrån förnybara källor så som vind, vatten och biobränsle. Det betyder att oavsett vilket elavtal du väljer så kan du känna dig säker i att du gör ett hållbart val.

Välj el som är producerad i Dalarna

Så här kan du använda lokal el

För att köpa lokalproducerad el behöver du ha elhandelsavtal med oss. Lokal el fungerar som ett tillval till ditt befintliga elavtal och kostar 2 öre extra per kWh.

Inte kund hos oss än?

Inga problem. Välj ditt elavtal och så hjälper vi dig med allt kring bytet av elleverantör och tillval
av lokal el.

Välj elavtal

Jag vill använda lokal elkraft

Här kan du välja till att köpa lokal elkraft om du redan är elhandelskund hos oss och har Borlängepriset eller Borlängepriset Aktiv. Om du inte är kund hos oss så behöver du teckna ett elavtal med Borlänge Energi.