Mina sidor

Ingen reklam tack

Vill du spara plats hemma, minska din miljöpåverkan och få mindre att ta med till återvinningsstationen? Då kan du hämta en dekal för ingen reklam på Fågelmyra återvinningscentral eller beställa här.

Alla reklamblad, kataloger och broschyrer som landar i våra brevlådor går fint att återvinna och göra nytt papper av. Men det är mycket bättre för miljön att inte tillverka dem alls. Att tacka nej till utskick som du kanske inte vill ha är en minimal insats, som ger effekt om vi är många som utför den.

Säger du nej till reklam minskar du ditt avfall med 40 kg papper och 33 kg CO2e. Källa: Avfall Sverige.

Skyltarna består av klisterdekaler som du enkelt kan sätta upp på brevlådan eller postfacket. Du beställer den variant som passar dig bäst. Varje ark består av fyra märken för att du ska kunna byta ut när det behövs, eller om du vill dela med någon som går i samma tankar?

Hämta eller beställ dekal

Dekalerna kan du som privatperson hämta på Fågelmyra återvinningscentral eller på stoppen för Fågelmyra on tour. Du kan också beställa via formuläret nedan.

Är du fastighetsägare eller bostadsrättförening och vill beställa ett större antal kan du kontakta våra avfallsstrateger via sidan Sortering och hämtning i din verksamhet.

För brevlåda

För postfack

Dekalark postfack

Jag vill att ni skickar mig dekaler

Jag önskar
Jag önskar