Risonsdag (tidigare ris- och trädgårdsavfallsturnén) - Inställt

Under rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har vi bestämt att ställa in vårens Fågelmyra on tour och insamlingen av ris- och trädgårdsavfall.

Hårt tryck på återvinningscentralen
Den inställda insamlingsturnén kommer att leda till att fler besöker vår återvinningscentral Fågelmyra. Vi vill be dig att visa hänsyn till medtrafikanter både på vägen upp och på avlämningsrampen. Vi uppskattar alla besök och kommer att göra det vi kan för att underlätta ditt lämnande av avfall.

Kom på en vardag om du kan!
För dig som kan planera ditt besök vill vi tipsa om att komma på en vardag då det vanligtvis är gott om plats. Störst sannolikhet att hamna i kö är på  lördagar och söndagar mellan klockan 13 och 15.


Snyggt på tomten får du fixa själv, men vi hjälper dig att snabbt och rätt att bli av med riset och det andra trädgårdsavfallet. 

Ris- och trädgårdsavfall lämnas endast på angivna öppettider
Det är på angivna tider,när vi står uppställda med vår verksamhet, som platserna fungerar som avlämningsplats för ris- och trädgårdsavfall. All dumpning utanför de angivna öppettiderna inte bara försvårar vårt arbete utan kommer om det fortsätter, att leda till att vi förlorar möjligheten vara där.

Vi vill gärna fortsätta med våra populära turnéer där ”Fågelmyra flyttar närmare dig” så lämna när vi tar emot och på övrig tid är du välkommen till återvinningscentralen.

Till tomtägaren - klipp häcken!
Passa på och klipp häcken under dessa veckor så kan du besöka ovanstående stationer för att göra dig av med trädgårdsavfallet.

Här intill kan du ta del av vår information om siktens betydelse för säkerheten på bostadsgator, och vad tomtägare kan göra för att förbättra den.

EPiTrace logger